Harry Potter Filmové čary

Brian Sibley

SVK Slovensky SLOVART2010/11

Kniha: Harry Potter Filmové čary - Brian Sibley
Katalógové číslo: 90569 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Harry Potter Filmové čary

Ponorte sa do sveta veľkolepých filmov o Harrym Potterovi a dozviete sa, prečo sa ľadové sochy na Vianočnom plese neroztopili; kde sa v skutočnosti "razia" galleóny, sikle a knuty; ako prinútili hipogrifa spolupracovať s hercami; čo slúžilo ako inšpirácia pri Rokfortskom hrade; prečo sa dementori pohybujú tak, ako sa pohybujú, a omnoho viac. Kniha vznikla v spolupráci s filmovým štábom a hercami, ktorí preniesli obľúbené príbehy J. K. Rowlingovej na strieborné plátno. Kniha Harry Potter: Filmové čary prináša čarovný interaktívny zážitok - odhaľuje filmové tajomstvá, ponúka pohľad do sveta čarodejníkov, nezverejnené fotografie, nákresy a exkluzívne príbehy priamo od hlavných hrdinov. Navyše obsahuje množstvo doplnkového materiálu a verné reprodukcie rekvizít z filmov. Tento výnimočný zberateľský exemplár ponúka jedinečný pohľad na svet Harryho Pottera a na prácu talentovanej skupiny muklov, ktorí o ňom vytvorili čarovné filmy. Kniha obsahuje informácie aj o najnovšom filme, ktorý bude mať premiéru budúci rok.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90569
Názov
Harry Potter Filmové čary
EAN/ISBN
9788080859145
Autor
Brian Sibley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/11
Rozsah
160
Rozmer
235×280×0
Hmotnosť
1,36
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Michaela
23.03.2013 09:52:50

Báječná kniha! Je tu všetko o natáčaní. Našla som tam odpovede na všetky otázky. Aj keď sú tie repliky zmenšené, ale čo by sme očakávali :) . Určite odporúčam kúpiť je to výborná kniha ktorá by nemala chýbať v knižnici pravého HP fanúšika.