Posledná noc na Twisted River

John Irving

SVK Slovensky SLOVART2010

Kniha: Posledná noc na Twisted River - John Irving
Katalógové číslo: 90462 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posledná noc na Twisted River

V poradí dvanásty román Johna Irvinga je rovnako kľukatý, divoký a búrlivý ako rieka, ktorá mu dala meno. Príbeh má strhujúce tempo a je dochutený všetkými ingredienciami, na ktoré sú Irvingovi čitatelia zvyknutí – bizarnými nehodami, roztrhanými telami, psími zápasmi, automobilovými nešťastiami. Príbeh sa začína v roku 1954 v drevorubačskom tábore Twisted River v štáte New Hampshire, kde Dominic Baciagalupo pracuje ako kuchár. Pomáha mu jeho dvanásťročný syn Daniel. Tvrdý, ale v podstate jednotvárny život ústrednej dvojice postáv náhle zmení tragická nehoda, keď Daniel nechtiac spôsobí smrť ženy, ktorú v uzavretej komunite lesných robotníkov každý pozná. Táto nešťastná udalosť prinúti Dominica so synom opustiť tábor a zmieriť sa s údelom vyhnancov. Ich putovanie po viacerých amerických štátoch navyše komplikuje nevypočítateľný zástupca šerifa z Twisted River, ktorý prisahal, že sa za smrť osadníčky pomstí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90462
Názov
Posledná noc na Twisted River
EAN/ISBN
9788080859466
Autor
John Irving
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Edícia
EVG
Rozsah
664
Rozmer
130×210×0
Hmotnosť
0,62
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Posledná noc na Twisted River zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.