Tajomstvo pátra Pia a Karola Wojtyłu

Andrea Tornielli

SVK Slovensky SALI - FOTO2010

Kniha: Tajomstvo pátra Pia a Karola Wojtyłu - Andrea Tornielli
Katalógové číslo: 87721 viac »
4,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tajomstvo pátra Pia a Karola Wojtyłu

Príbeh zázračného uzdravenia psychiatričky Dr. Wandy Półtawskej, ktorá bola na žiadosť Karola Wojtylu zázračne uzdravená na príhovor pátra Pia.

Kniha, ktorá vychádza v čase, keď prebieha proces blahorečenia Božieho služobníka pápeža Jána Pavla II., sa vracia do obdobia, keď mladý kňaz Karol Wojtyła študoval v Ríme a navštívil San Giovanni Rotondo. Autor oddeľuje autentické fakty od legiend, ktoré sa vytvorili o významnom stretnutí Karola Wojtyłu s pátrom Piom z Pietrelciny. Nachádza svedkov udalostí a ukazuje, v čom spočíva mimoriadne duchovné puto medzi dvomi velikánmi Cirkvi. Hlavnou témou knihy je stretnutie Karola Wojtyłu s kapucínskym stigmatikom, ktoré sa udialo v roku 1948, keď mladý poľský kňaz navštívil San Giovanni Rotondo. Druhá udalosť, na ktorú Tornielli sústreďuje svoju pozornosť a ktorá spojila obe osobnosti, je zázračné uzdravenie poľskej psychiatričky Dr. Wandy Półtawskej na žiadosť Karola Wojtyłu na príhovor pátra Pia. Čitateľ tu nájde odpoveď na otázku, čím osobnosť a spiritualita pátra Pia zapôsobila na Jána Pavla II. a ako tento vzťah ovplyvnil proces svätorečenia rehoľníka. Fakty sú podložené dokumentmi a výpoveďami svedkov, ako aj samotnej uzdravenej.

Andrea Tornielli - známy vatikanista, taliansky novinár ("Il Giornale"), ktorý spolupracuje s mnohými medzinárodnými časopismi. Je autorom viacerých publikácií s tematikou o aktuálnych otázkach Cirkvi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
87721
Názov
Tajomstvo pátra Pia a Karola Wojtyłu
EAN/ISBN
9788097026837
Autor
Andrea Tornielli
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
127
Rozmer
150×210×16
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajomstvo pátra Pia a Karola Wojtyłu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.