Rumo & zázraky v tmách

Kniha: Rumo & zázraky v tmách - Walter Moers
Katalógové číslo: 87156 viac »
14,32

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rumo & zázraky v tmách

Rumo, malý Wolpertinger, který se chce jednou stát největším hrdinou Zamonie (poprvé popsaná v knize 13 a 1 života Kapitána Modrého medvěda), se protlouká se svým mluvícím mečem Horním a Dolním světem, dvěma nanejvýš rozdílnými zamonskými světy plnými dobrodružství, nebezpečí a nezapomenutelných charakterů, jako jsou: Rala, krásná Wolpertingerka, která pěstuje riskantní vztah ke smrti; generál Tiktak, zlý velitel Měděných chlapisek; Sněžný Urs, který si vaření cení více než boje; Gaunab Devětadevadesátý, šílený vládce podsvětí; Ušan DeLucca, nejlepší a na počasí nejcitlivější šermíř Zamonie; Volzotan Smeik, tlustá žraločí larva, která ví všechno o jazycích kyklopů; Rolv z Lesa, který chodívá Bílým ohněm; doktor Octafan Kolibrýl, hledající Nepřítomné Mrňousy; Friftar, intrikánský intendant Divadla krásných smrtí; Sekáč Storr, vůdce mrtvých yettiů; Yggdra Sil, strážce Nurnového lesa a jeho upovídaná zvířata; profesor doktor Abdul Nachtigaller, vynálezce šuplíkového orákula. A bohužel též Měděná panna, němá královna
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
87156
Názov
Rumo & zázraky v tmách
EAN/ISBN
9788071972648
Autor
Walter Moers
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
693
Rozmer
175×248
Hmotnosť
1,27
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rumo & zázraky v tmách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.