Päť Tibeťanov

Kniha: Päť Tibeťanov - Christopher S. Kilham
Katalógové číslo: 86229 viac »
4,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Päť Tibeťanov

Jogový systém „Päť Tibeťanov“ známy tiež pod označením „Päť rítov omladzovania“ pochádza z Himalájí a obsahuje systém jednoduchých, ale zároveň veľmi účinných cvičení... Do Európy sa dostal začiatkom nášho storočia zásluhou penzionovaného dôstojníka britskej armády, ktorý sa s ním zoznámil v tibetskom lamaistickom kláštore. Christopher S. Kilham učí tieto cvičenia od roku 1978 ľudí, ktorí sa snažia zdravšie žiť. Séria Päť Tibeťanov vyžaduje iba trochu času a úsilia, dokáže však výrazne zvýšiť nie len fyzickú silu a pružnosť, ale aj duševnú bystrosť. Tí ktorí s jogou iba začínajú, spoznajú oslobodzujúci účinok týchto cvikov na vrodenú energetickú silu ľudského tela a mysle. Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie a trávenie. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárnu sústavu, vedie k hlbokému uvoľneniu a pohode. Toto cvičenie je nielen účinným prostriedkom na oživenie zmyslov, ale aj na aktivizáciu a využitie životnej energie pri sebapremene.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86229
Názov
Päť Tibeťanov
EAN/ISBN
9788088881049
Autor
Christopher S. Kilham
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
1997
Rozmer
130×205
Hmotnosť
0,22
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek
04.12.2011 10:22:00

5 tibeťanov cvičím druhý deň... Keď budem mať 80 rokov (mám 24), napíšem do tejto diskusie výsledky dlhoročného denného cvičenia 5-tich tibeťanov. Preto túto stránku nerušte, a pripomeňte mi to :D