Agresia a násilie

Kniha: Agresia a násilie - Ladislav Lovaš
Katalógové číslo: 85463 viac »
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Agresia a násilie

Kniha prináša prehľad základných poznatkov zo psychológie agresie. Vychádza z chápania agresie ako zámerného ubližovania inej osobe, konaného s úmyslom poškodiť ju. Podáva prehľad poznatkov, ktoré sa týkajú rôznych faktorov agresívneho správania ľudí. Patria k nim vnútorné stavy a procesy, ktoré agresii predchádzajú, okolnosti, ktoré agresívne správanie bezprostredne vyvolávajú, a podmienky, ktoré samy agresiu nevyvolávajú, ale jej výskyt napomáhajú. V druhej časti sú prezentované poznatky týkajúce sa podôb a faktorov agresie v rôznych prirodzených sociálnych prostrediach. Konkrétne opisuje a analyzuje agresiu v domácom prostredí, v škole, v práci, vo väzniciach a v oblasti športu. Vzhľadom na charakter a rozsah kniha môže byť využívaná v rámci štúdia psychológie, ale aj ďalších odborov, ako sú pedagogika, sociológia, sociálna práca, ošetrovateľstvo. Rovnako môže byť užitočným zdrojom informácií pre odborníkov z uvedených a ďalších oblastí, ktorých súčasťou práce je styk s agresívne sa správajúcimi ľuďmi, prípadne ich zaujíma problematika agresie v súvislosti s výskumom.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85463
Názov
Agresia a násilie
EAN/ISBN
9788055117522
Autor
Ladislav Lovaš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
200
Rozmer
175×242
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Agresia a násilie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.