Modrý dom - KNP

Kniha: Modrý dom - KNP - Táňa Keleová-Vasilková
Katalógové číslo: 85415 viac »
14,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Modrý dom - KNP

Príbeh sa odohráva na samote, v modrom dome, kde sa stretáva veľká rodina. Na stránkach knihy sa postupne odkrývajú nielen osudy, ale aj charaktery ľudí, ktorých spája svojská a silná osobnosť - ich matka. Stará pani má sedemdesiatsedem rokov a jej správanie je prešpikované múdrosťou a láskou, no napriek tomu, že svoje deti miluje, vidí aj ich nedostatky a slabosti. Osudy členov jednej rodiny sa odkrývajú počas vianočných sviatkov. Niekedy stačia len tri dni na to, aby sa v živote toľko zmenilo... Čo sú audioknihy? Sú to interprétom načítané knihy, ktoré sme vydali alebo práve vydávame. Vyberali sme predovšetkým tématicky najzaujímavejšie tituly. Aké sú prednosti kníh na počúvanie? Veľkou prednosťou audiokníh je to, že ich možno počúvať a zároveň vykonávať aj inú činnosť: pri športovaní, na prechádzkach, pri domácich prácach, či počas cestovania. Audioknihy sú tiež jednou z ciest ako zvýšiť úroveň hovorenej reči. „Kniha do ucha“ je určite príležitosťou ako dostať literatúru k novému záujemcovi. Audiokniha to je umelecký zážitok z hovoreného slova a pohodlné, praktické zoznámenie sa so skvelými autormi a ich dielami v jednom. Je tu však aj ďalší rozmer. Žijú medzi nami aj zrakovo postihnutí občania, pre ktorých predstavujú knihy na počúvanie ideálnu možnosť zoznamovať sa so skvostami domácej a zahraničnej tvorby. Na akom nosiči sú knihy na počúvanie? Knihy na počúvanie sú nahraté na CD nosičoch, ktoré sú v súčasnosti na Slovensku najprístupnejšie. Každá kniha je na niekoľkých CD a všetky spolu sú zabalené v boxe.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85415
Názov
Modrý dom - KNP
EAN/ISBN
8585035000123
Autor
Táňa Keleová-Vasilková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
8
Rozmer
129×130
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Modrý dom - KNP zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.