Sprisahanie v Ríme

Richard Blake

SVK Slovensky SLOVART2010/05

Kniha: Sprisahanie v Ríme - Richard Blake
Katalógové číslo: 82181 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sprisahanie v Ríme

Historický triler, zasadený do obdobia roku 609. Popisuje dobrodružstvá Aelrica, mladého britského duchovného a jeho učiteľa, kňaza Maximina. Aelric je vznešeného pôvodu, ale zomrel mu otec, musel sa odlúčiť od ženy, ktorú ľúbil, a prišiel o dedičstvo, ale zaumienil si získať späť všetko, čo stratil. Maximin je misionár, ktorý sa rozhodol obracať pohanov na pravú vieru. Obaja prídu do Ríma, ktorý už nie je slávnym centrom impéria. Všade sa prejavuje hrozný úpadok. Mesto sužujú bandy zlodejov, vrahov a násilníkov a obaja hrdinovia sa dostávajú do mnohých dobrodružstiev a intríg, kde im ide o holý život. Je to historický román, písaný sviežim novinárskym štýlom, plným napätia a nečakaných zvratov, ktorý nás zavedie do najtemnejšieho a nie veľmi známeho obdobia histórie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
82181
Názov
Sprisahanie v Ríme
EAN/ISBN
9788080859930
Autor
Richard Blake
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/05
Edícia
CV
Rozsah
360
Rozmer
125×210×0
Hmotnosť
0,52
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sprisahanie v Ríme zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.