Zpravodajské služby v nové demokracii

Kniha: Zpravodajské služby v nové demokracii - Karel Zetocha
Katalógové číslo: 80774 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zpravodajské služby v nové demokracii

Kniha představuje ucelený přehled transformace zpravodajských služeb bývalého komunistického Československa na zpravodajské služby demokratického státu v 90. letech 20. století, značnou pozornost věnuje odrazu dobových událostí v médiích. Jedná se přitom o první vědeckou monografii v češtině na dané téma s takto souhrnným záběrem. Pro napsání své práce shromáždil autor velké množství podkladů a dat. Zvláště důležitou část pramenů tvoří rozhovory s osobami, které se různým způsobem účastnily transformace československých zpravodajských služeb (František Bublan, Oldřich Černý, Luboš Dobrovský, Jan Duchek, Juraj Kohutiar, Jiří Műller, Jan Ruml, Andor Šándor, Jan Schneider, Petr Zeman). Výsledkem je přehledný analytický náhled na celou problematiku. Autor věnuje hlavní pozornost civilní kontrarozvědce, neopomíjí však ani další zpravodajské služby a do práce zařadil i kapitolu nastiňující peripetie slovenského vývoje.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
80774
Názov
Zpravodajské služby v nové demokracii
EAN/ISBN
9788087029640
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Karel Zetocha
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/12
Edícia
Politika
Rozsah
244
Rozmer
160×230×15
Hmotnosť
0,38
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zpravodajské služby v nové demokracii zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.