Veľká kniha mačiek

Viki Macskásová

SVK Slovensky TKK-SK2009/10

Kniha: Veľká kniha mačiek - Viki Macskásová
Katalógové číslo: 79669 viac »
Ušetríte až 0,15 € z bežnej ceny 4,50
A navyše získate 4 vernostné body
4,35
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Veľká kniha mačiek

Ľudí môžeme rozdeľovať do skupín podľa rôznych kritérií: podľa pôvodu, náboženstva, alebo aj znamenia zverokruhu. Moje obľúbené rozdelenie je nasledovné: psíčkári a mačičkári! Pri zoznamovaní sa neraz odznie otázka: "Ty si psíčkár, alebo mačičkár?" Podľa odpovede potom možno dospieť k ďalekosiahlym dedukciám. Lebo, však každý vie, že pes je verný, je najlepším priateľom, môžeme s ním vždy počítať; zatiaľ mačka je samostatná, náladová, sebecká. Mačičkári sa oháňajú tým, že láska mačky je práve preto skutočnejšia, pretože pre ňu to nie je povinnosťou: ak sa jej nepáči opatera - v prípade, že to je "dvorná" mačka - hocikedy zdvihne kotvy a odíde do susedov, utekajúc cez ploty a strechy. Diskusia je večná a možno s ňou pokračovať do nekonečna. Ale skôr, než najbližšie aj my vstúpime do takéhoto sporu, odporúčam sa trochu viac zoznámiť s naším pradúcim miláčikom - odkiaľ prišiel, kto to je, ako s ním máme zaobchádzať, aby zostal s nami čo najdlhšie. Táto kniha Vám má priblížiť práve túto problematiku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
79669
Názov
Veľká kniha mačiek
EAN/ISBN
9789635967339
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Viki Macskásová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/10
Rozsah
120
Rozmer
240×340×15
Hmotnosť
1,15
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľká kniha mačiek zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.