Půlnoční rituál

Laura Walden

CZE Česky ALPRESS2010/02

Kniha: Půlnoční rituál - Laura Walden
Katalógové číslo: 78067 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Půlnoční rituál

Autorka obratne splieta životné príbehy nezabudnuteľných hrdiniek a vďaka vynikajúcemu rétorickému talentu vytvára napínavý román, ktorý sa len veľmi ťažko odkladá. Ľahkým štýlom plní každú stránku živými postavami, okúzli pútavým dejom a udržuje vás v napätí až do úplného konca. Ak sa začítate do jej rodinnej ságy, vystavujete sa príjemnému nebezpečenstvu, že mnohé povinnosti odsunieme na neskôr. Nechajte sa uniesť tajomnou exotikou domorodých rituálov a hlavne fascinujúcimi osudmi naplnenými zdanlivo neprekonateľným prekážkami, vzrušujúcim dobrodružstvom aj hlbokú láskou.
"Sofie obdrží zprávu, že její matka zahynula na Novém Zélandu. Vypraví se do této exotické země, aby vyřídila nezbytné formality. Ke svému nesmírnému překvapení zjistí, že tady zdědila dům na pláži a  nemalou hotovost. Matčino tajemství Sofii nedá spát, proto se pustí do čtení starých deníků. Může být i  Sofie stižena dávnou kletbou Maorů?"
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
78067
Názov
Půlnoční rituál
EAN/ISBN
9788073627744
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Laura Walden
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/02
Edícia
Klokan
Rozsah
400
Rozmer
125×205×38
Hmotnosť
0,51
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Půlnoční rituál zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.