Vaříme snadno a rychle

Kniha: Vaříme snadno a rychle - Irena Šafránková
Katalógové číslo: 77375 viac »
1,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vaříme snadno a rychle

Všechna jídla v této kuchařce se dají připravit maximálně do půl hodiny! Nechcete se stravovat ve fastfoodech nebo instantními polévkami, ale setkat se s rodinou u dobře prostřeného stolu s domácími jídly? Ač vaříte rádi, nemáte chuť trávit v kuchyni dlouhý čas? Více si pochutnáte na menším množství chutných pokrmů než na velkém množství nízkotučných jogurtů, tavených sýrů, umělých sladidel? Na všechny tyto otázky dostanete odpověď v nabízené kuchařce Vaříme snadno a rychle autorky Ireny Šafaříkové. Autorka nám nabízí necelou dvoustovku předpisů, které vyzkoušela a jak sama říká „metodou pokusu a omylu“ zjistila, že na jejich uvaření stačí půlhodinka. Ale nebojte se, nejsou to recepty na nějaké „rychlovky“. V kuchařce najdete jak výborné polévky, tak masová jídla, omáčky, moučníky, tak samozřejmě i dobroty ze studené kuchyně, jako jsou např. saláty a pomazánky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
77375
Názov
Vaříme snadno a rychle
EAN/ISBN
9788074290206
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Irena Šafránková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/10
Edícia
Zdraví
Rozsah
128
Rozmer
145×205×5
Hmotnosť
0,16
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vaříme snadno a rychle zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.