Vlastnými slovami O Panne Márii

Joseph Ratzinger

SVK Slovensky DOBRÁ KNIHA2009/05

Kniha: Vlastnými slovami O Panne Márii - Joseph Ratzinger
Katalógové číslo: 75129 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vlastnými slovami O Panne Márii

Texty Svätého Otca vybrané v tejto knižke chcú ukázať jeho osobitý štýl vyjadrovania, ktorý sa vyznačuje triezvosťou, jasnosťou a krásou. Pápež sa o Panne Márii vyjadruje stručne, nikdy však nevynechá podstatné prvky. S veľkou precíznosťou vždy dáva Márii miesto, ktoré jej patrí: zmyslom jej života je „velebiť Pána“ (porov. Lk 1,46) tým, že nesleduje svoj životný plán, ale necháva sa zapojiť do širšieho rámca diania. Pápežov štýl počíta so schopnosťou vnímať a prijímať krásu, ktorá má schopnosť vytvárať spoločenstvo a necháva sa „očariť“ životom.

Čitateľ tu bude nachádzať trvalý odkaz na Máriu, ktorej viera sa už od prvého oslovenia anjelom spája s radosťou. Radosť patrí k podstate kresťanstva, je súčasťou Božieho kráľovstva (porov. Rim 14,17), patrí k človeku. Radosť je veľmi vzdialená prekrútenému a utrápenému odriekaniu, ktoré od seba oddeľuje telo a ducha, myseľ a srdce.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
75129
Názov
Vlastnými slovami O Panne Márii
EAN/ISBN
9788071416456
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Joseph Ratzinger
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/05
Rozsah
96
Rozmer
128×170×7
Hmotnosť
0,15
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vlastnými slovami O Panne Márii zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.