Mistrovství v Microsoft Windows Server 2008

Kompletní informační zdroj pro profesionály

William R. Stanek

CZE Česky Computer Press2009/04

Kniha: Mistrovství v Microsoft Windows Server 2008 - Kompletní informační zdroj pro profesionály - William R. Stanek
Katalógové číslo: 74379 viac »
46,18

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mistrovství v Microsoft Windows Server 2008

Kompletní informační zdroj pro profesionály

Ponořte se do všech možností Windows Serveru 2008 a zjistěte, jak ho využít v praxi do posledního detailu. A to vše pomocí velmi rychlých, okamžitých řešení. Uznávaný autor knih o Windows Serveru vám nabídne tovky postupů, tipů, triků a hotových skriptů. S knihou se tak stanete skutečným expertem – administrátorem, který zvládne naprosto všechny činnosti v rámci podnikové sítě založené na Windows Serveru 2008. Konkrétně se například naučíte provádět migrace, automatizovat činnosti, implementovat funkce zabezpečení, spravovat aktualizace a opravné záplaty, analyzovat a protokolovat výkon serveru, konfigurovat terminálové služby, spravovat doménové struktury a mnoho dalšího. Mezi další témata knihy patří: Příprava, instalace a upgrade na verzi Windows Server 2008 Správa uživatelských účtů, datových úložišť, síťových prostředků Nastavení TCP/IP, DHCP, WINS a DNS Návrh, implementace a údržba sítí Active Directory Konfigurace a správa tiskových zařízení Vytváření záloh, sledování a ladění výkonu Konfigurace bezpečnostních funkcí a důležitých aktualizací Správa, údržba a zabezpečení registru Práce s nástrojem BitLocker Drive Encryption Řešení potíží s hardwarem Všechny prvky českého operačního systému jsou doplněny o jejich ekvivalenty v anglické verzi, takže knihu snadno využijí administrátoři obou jazykových verzí Windows Serveru 2008. Na adrese http://knihy.cpress.cz/K1621 navíc naleznete více než 700 ukázkových skriptů, pomocí nichž můžete zautomatizovat administrátorské úlohy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
74379
Názov
Mistrovství v Microsoft Windows Server 2008
Podnázov
Kompletní informační zdroj pro profesionály
EAN/ISBN
9788025121580
Autor
William R. Stanek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/04
Rozsah
1368
Rozmer
185×235×70
Hmotnosť
2,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mistrovství v Microsoft Windows Server 2008 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.