Expozice a světlo

Harold Davis

CZE Česky Computer Press2009/02

Kniha: Expozice a světlo - Harold Davis
Katalógové číslo: 72830 viac »
7,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Expozice a světlo

Hledáte cestu k nevšedním a působivým fotografiím? Digitální fotoaparáty vám v současné době sice mohou nabídnout zajímavé technologické novinky a vylepšení, ale samotné vybavení vám nezaručí, že vaše fotografie budou skutečně působivé. K tomu potřebujete víc. Ať už fotografujete portrét, krajinu či makro, je pro vás mimořádně důležité světlo. Tato kniha vám pomůže skutečně a do hloubky ovládnout expozici a kreativně použít světla ve prospěch výsledné fotografie – pak zjistíte, jaký magický nástroj vám tato kniha dává k dispozici. Úchvatné a jedinečné fotografie Harolda Davise jsou doprovázeny jasným a logickým výkladem plným příkladů a ukázek, který ocení i naprostí začátečníci. Zkušení fotografové zase najdou na každé stránce inspirující snímky, spolu s doporučeními a triky, které možná ještě neznají.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
72830
Názov
Expozice a světlo
EAN/ISBN
9788025122082
Autor
Harold Davis
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/02
Rozsah
176
Rozmer
212×236×12
Hmotnosť
0,64
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Expozice a světlo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.