Jozef Golonka

Rebel s číslom 9

Marika Eisler Studeničová

SVK Slovensky Verbis2008/06

Kniha: Jozef Golonka - Rebel s číslom 9 - Marika Eisler Studeničová
Katalógové číslo: 66385 viac »
10,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jozef Golonka

Rebel s číslom 9

Spomienková kniha, ktorá zachytáva nielen športovú kariéru Jozefa Golonku, ale aj udalosti, ktoré mali vplyv na vývoj československého a neskôr slovenského hokeja. Dnes už sedemdesiatnik Golonka je vo svojej výpovedi veľmi úprimný, čo dodáva mnohým príbehom dokonalý punc autentickosti. Spoločne so skúsenou autorkou Marikou Studeničovou predkladajú čitateľovi príbeh človeka, ktorý celý svoj život zasvätil hokeju. Žiletka, ako Golonku prezývali, bol po dlhé roky ikonou československého hokeja, uznávaným hráčom, ktorý svojím kumštom privádzal fanúšikov do vytrženia. Jeho hráčske kvality ocenili hokejoví odborníci aj v zahraničí. Pre mnohých bude isto prekvapením, že Jožo Golonka bol vynikajúcim tenistom, juniorským majstrom Československa. Vo svojich spomienkach zachádza hlboko do svojho súkromia, zachytáva život od detstva cez dospievanie, vojenčinu, roky aktívnej športovej činnosti, pôsobenie na domácom ľade i v zahraničných kluboch. S nadhľadom komentuje aj svoju snahu pomôcť krajine v období, keď sa rodila demokracia. Kniha má 260 strán, z toho tridsať strán prevažne farebnej fotodokumentácie. Zaujímavé sú aj vyjadrenia známych osobností (prof. MUDr.Viliam Fischer, CSc. FICS, Miro Žbirka, Pavol Hammel, Jaroslav Jiřík, Jirko Bicek, Vincent Lukáč, Dalibor Janda, Magda Paveleková, Gizka Oňová, Karol Polák, Dárius Rusnák, MUDr. Sergej Meľnikov).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
66385
Názov
Jozef Golonka
Podnázov
Rebel s číslom 9
EAN/ISBN
9788096993307
Autor
Marika Eisler Studeničová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/06
Rozsah
254
Rozmer
153×225×20
Hmotnosť
0,52
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kiko 2 z 5
18.02.2013 16:30:20

Priznám sa nedočítal som to dokonca,veľmi ma to nebavilo lebo je to skoro ako keby životopis ale poriadne rozťahaný.Jediné plus pre mňa boli fotografie.Mladšej generácii neodporúčam,jedine keď veľkým priaznivcom J.Golonku.