Právo na sebeobranu.

Kniha: Právo na sebeobranu. - František Novotný
Katalógové číslo: 63243 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Právo na sebeobranu.

Publikace si klade za úkol seznámit širokou veřejnost se základními otázkami ochrany proti pachatelům zejména násilné, majetkové a sexuální trestné činnosti. Nejde o vědeckou práci, ale o informace potřebné pro správnou orientaci občanů při ochraně jejich zákonných práv a svobod, zejména v případech nutné obrany podle § 13, krajní nouze podle § 14 či oprávněného použití zbraně podle § 15 trestního zákona. Tyto instituty autor z Policejní akademie ČR aplikuje na řadě příkladů z praxe, které se v běžném životě nejčastěji vyskytují. Zvláště jsou pak rozebírány povinnosti a práva příslušníků Policie České republiky v této oblasti. V první části práce se autor z Policejní akademie České republiky věnuje základním podmínkám trestní odpovědnosti, což jsou jistě informace užitečné pro všechny občany. Neznalost trestního zákona neomlouvá. Je proto dobré se s touto problematikou seznámit, neboť bez jejího pochopení zřejmě nelze správně, tj. v mezích zákonných předpisů, aplikovat informace uvedené v druhé části této publikace.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
63243
Názov
Právo na sebeobranu.
EAN/ISBN
9788086920108
Autor
František Novotný
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/02
Edícia
Knihovnička LexisNexis
Rozsah
114
Rozmer
145×210×10
Hmotnosť
0,16
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Právo na sebeobranu. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.