Slovensko Vojenská kronika

Kniha: Slovensko Vojenská kronika - neuvedené, Vladimír Segeš
Katalógové číslo: 62476 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Slovensko Vojenská kronika

Slovensko, i keď malá, nepočetná krajina, ležiaca vždy skôr na periférii či pomedzí európskeho diania, sa neuchránila pred mnohými vojnovými a násilnými konfliktmi. Všetky vojny, vojenské operácie a ťaženia sa nejakým spôsobom odzrkadlili v rôznych oblastiach života spoločenstva, a preto sú vojenské dejiny neodmysliteľnou súčasťou tak všeobecnej, ako aj našej národnej histórie. Táto veľkolepá monografia vznikla ako príspevok k poznaniu mnohorakosti slovenskej vojenskej minulosti a približuje komplexne časové obdobie od pravekých dejín až po rok 2006. Jej profesionálny spôsob podania informácií podporil aj zodpovedný prístup autorov k problematike a nespochybniteľnosť výsledkov výskumov na pramennej báze. Pre čitateľský záujem a predstavivosť publikáciu obohacujú aj relatívne samostatné zložky a tabuľky: stratégia a taktika boja, história vývoja organizácie ozbrojených síl, ako aj dejiny vojenskej techniky, výzbroje a výstroja či vojenského myslenia. Zárukou úspešnosti publikácie je dobre zostavený autorský tím renomovaných odborníkov z Vojenského historického ústavu, ktorých zámer podporila potreba spracovania tejto témy vo všeobecnom podaní pre širšiu verejnosť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
62476
Názov
Slovensko Vojenská kronika
EAN/ISBN
9788080463816
Autor
neuvedené, Vladimír Segeš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
204
Rozmer
210×295×20
Hmotnosť
1,02
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko Vojenská kronika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.