Dotyk babieho leta

Katarína Machová

SVK Slovensky MOTÝĽ2007/11

Kniha: Dotyk babieho leta - Katarína Machová
Katalógové číslo: 60143 viac »
6,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dotyk babieho leta

Priatelia sú ako hviezdy...nevnímaš ich. Keď však chceš pozrieť na nebo, sú tam. Sú všade...lebo priateľstvo je silnejšie ako láska. Katarína si berie niekoho, kto ju oberá o všetky ilúzie. Keď zistí, že jej manželstvo je klam, vracia sa k rodičom, s nádejou, že znova nájde samú seba. Tu sa však stretáva so smrťou a znova padá na kolená, aby sa opäť mohla postaviť. Natália odbočí z vyšliapanej cestičky, aby chvíľu žila v ilúzii, že manželstvom sa sloboda nekončí. manžel však dáva prednosť peniazom pred ňou a odchádza, a tak je tu znova pokušenie...Odolá mu? Pomedzi dve priateľky vchádza Diana, s tieňom minulosti a súčastnosti, aby mohla dať svojmu dieťaťu to najlepšie čo matka môže. Pritom však stráca samu seba. Aby sa očistila, je nútená pošpiniť si ruky cudzou krvou...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
60143
Názov
Dotyk babieho leta
EAN/ISBN
9788089199617
Autor
Katarína Machová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/11
Rozsah
272
Rozmer
135×210×30
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dotyk babieho leta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.