Smrtící pravidla

J. D. Robb Roberts

CZE Česky COLUMBUS2007/09

Kniha: Smrtící pravidla - J. D. Robb, Roberts
Katalógové číslo: 59841 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Smrtící pravidla

Píše se rok 2059 a v New Yorku umírají lidé. Nikdo významný nebo slavný, naopak, drogový dealer, homosexuální pedofil, provozovatelka vykřičeného domu… Z nosu a uší se jim valí záplava krve, všichni trpí příšernými bolestmi hlavy a na onen svět s sebou berou další, nevinné oběti. Pro poručíka Evu Dallasovou jsou však všechny vraždy výzvou. Prahne touhou po odhalení a dopadení zločince, ať už je obětí jeho činů kdokoli. Příčinou smrti je tentokrát počítačový virus. S jeho odhalením a zlikvidováním má problémy dokonce i Evin manžel, miliardář Roarke a tým odborníků z elektronického oddělení newyorské policie. Dokonce se zdá, že tento virus by mohl napadnout i je. Eva je pod tlakem médií, úřadu starosty a rozpolcené veřejnosti. Téměř nikdo není na její straně. Přesto neváhá a do boje s neznámými zločinci se pustí naplno, jako ostatně do všeho, co dělá…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
59841
Názov
Smrtící pravidla
EAN/ISBN
9788072491704
Autor
J. D. Robb, Roberts
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/09
Rozsah
280
Rozmer
129×206×20
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Smrtící pravidla zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.