Naučné stezky a trasy II. Jihočeský kraj

Karel Drábek

CZE Česky Dokořán2007/06

Kniha: Naučné stezky a trasy II. Jihočeský kraj - Karel Drábek
Katalógové číslo: 56941 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Naučné stezky a trasy II. Jihočeský kraj

Naučné stezky jsou vybudovány na mnoha krásných místech naší republiky. Snaží se ukázat specifika krajiny, upozornit kolemjdoucí na zvláštnosti, které by jinak mohli minout. Autor prošel více jak 100 tras ve Jihočeském kraji a seznamuje s nimi čtenáře v přehledné publikaci. Stezky jsou řazeny abecedně, v záhlaví každé z nich jsou uvedeny nejdůležitější údaje: okres, ve kterém je stezka umístěna, její začátek a konec, GPS souřadnice, délka trasy a počet zastávek, obory, kterým se tabule věnují, doba vhodná k prohlídce a možnosti veřejné dopravy, také obtížnost trasy, značené turistické trasy a cyklotrasy vedoucí ke stezce, zajímavosti i další stezky v okolí. Text u jednotlivých kapitol podává základní popis trasy a přírodovědné i historické poznatky, které se k jejímu okolí vážou. Každá kapitola je doplněna mapou a četnými fotografiemi. Tato kniha je dalším dílem chystaného cyklu, který postupně zmapuje naučné stezky v celé České republice.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
56941
Názov
Naučné stezky a trasy II. Jihočeský kraj
EAN/ISBN
9788073630768
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Karel Drábek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/06
Rozsah
304
Rozmer
145×208×20
Hmotnosť
0,59
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Naučné stezky a trasy II. Jihočeský kraj zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.