Šašci a blázni králů

Luboš Y. Koláček

CZE Česky Akcent2007/02

Kniha: Šašci a blázni králů - Luboš Y. Koláček
Katalógové číslo: 54088 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Šašci a blázni králů

Publikace L. Y. Koláčka o královských šašcích a bláznech vyplňuje zásadní mezeru na českém knižním trhu: podobná studie zde totiž neexistuje! S neobyčejným světem šašků a bláznů se autor opakovaně setkával během svých dlouholetých historických, filozofických, magických, ale například i geografických výzkumů. Souhrnnou tematickou práci však nenašel v žádné z republikových knihoven - a proto si ji napsal sám. Českému čtenáři se tak poprvé dostává do rukou neobvyklá kniha, shrnující dostupné historické i literární prameny o "moudrých bláznech" českých a evropských, ale jsou tu i jejich kolegové z celého světa. Vedle sebe tak v teoretickém rozboru i konkrétních literárních ukázkách nalezneme slavného Bratra Palečka, Enšpígla, Žita, Kacafírka, ale třeba i Hodžu Nasreddina či Bolka Polívku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
54088
Názov
Šašci a blázni králů
EAN/ISBN
9788072683932
Autor
Luboš Y. Koláček
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/02
Rozsah
260
Rozmer
153×212×27
Hmotnosť
0,51
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šašci a blázni králů zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.