Démon a slečna Prymová SK

Paulo Coelho

SVK Slovensky SOFA2006

Kniha: Démon a slečna Prymová SK - Paulo Coelho
Katalógové číslo: 49994 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Démon a slečna Prymová SK

Nový román brazílskeho spisovateľa Paula Coelha prináša reportáž z boja. Tentokrát Coelho zašiel asi najďalej pri hľadaní inšpirácie, pretože boj, ktorý opisuje sa odohráva vo vnútry človeka. Je to každodenný boj, ktorý vedie človek sám so sebou a ktorého výsledok do istej miery charakterizuje morálnu vyspelosť spoločnosti.

Vysokohorská dedinka Viscos, do ktorej autor situoval dej je na prahu zániku. Posledná generácia farmárov si uvedomuje, že ich dedinka vymrie. Uvedomuje si to aj mladá Chantal Prymová, ktorá pracuje v miestnom hoteli a dúfa, že aj ona raz z tohoto miesta odíde. Z každodennej letargie obyvateľov dedinky vytrhne až príchod neznámeho cudzinca, ktorý od základu zmení ich život. Ponúkne im jedenásť prútov zlata za vraždu kohokoľvek z dedinčanov. V tomto okamihu sa začína boj o dedinu medzi silami dobra a zla, v centre ktorého stojí mladá Chantal, schopná vycítiť zhubné následky cudzincovho absurdného návrhu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
49994
Názov
Démon a slečna Prymová SK
EAN/ISBN
9788089033034
Autor
Paulo Coelho
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Rozsah
190
Rozmer
135×195×17 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Démon a slečna Prymová SK zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.