Slovensko Slowakei Slovakia

Kniha: Slovensko Slowakei Slovakia - Daniel Kollár, Karol Kállay, Fedor Kállay
Katalógové číslo: 45865 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Slovensko Slowakei Slovakia

Renomovaný slovenský fotograf Karol Kállay je autorom tejto publikácie prezentujúcej Slovensko z rôznych strán. V krátkych úvodných textoch sa čitateľ dozvie podrobnosti o krajine, prírode, dejinách, niektorých vybraných mestách a folklóre Slovenska. Záverečná kapitola nás pozýva stráviť pár dní v náručí slovenskej prírody, či už v zime alebo v lete, odpočinúť si v kúpeľoch a nechať pôsobiť ich blahodárne účinky. Nádherné zábery jarnej, letnej, jesennej či zimnej krajiny priblížia pôsobivé zákutia Slovenska, fotografie miest zasa navodia atmosféru života v nich. Klenoty našej ľudovej kultúry nenechajú nikoho na pochybách, že Slovensko je skutočne nádherná krajina, len sa na ňu treba správne dívať. Kniha je písaná okrem slovenčiny súčasne v anglickom a tiež nemeckom jazyku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
45865
Názov
Slovensko Slowakei Slovakia
EAN/ISBN
9788080855376
Autor
Daniel Kollár, Karol Kállay, Fedor Kállay
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2000
Rozsah
126
Rozmer
238×295×15
Hmotnosť
0,93
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko Slowakei Slovakia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.