Koruna z pozlátených kostí

3. diel série

Jennifer L. Armentrout

SVK Slovensky Zelený kocúr2022/12

Kniha: Koruna z pozlátených kostí - 3. diel série - 1. vydanie - Jennifer L. Armentrout
Katalógové číslo: 458458 viac »
Ušetríte až 2,71 € z bežnej ceny 24,50
A navyše získate 21 vernostných bodov
Séria kníh: Z krvi a popola
Z krvi a popola
Titul je zaradený v tejto sérii
21,79
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Koruna z pozlátených kostí

3. diel série

Ukloňte sa pred kráľovnou, inak pred ňou budete krvácať…

OBEŤ, KTORÁ PREŽILA…

Poppy nikdy ani nenapadlo, že zažije lásku, akú našla s princom Casteelom. Chce si užívať svoje šťastie, no najprv musia obaja oslobodiť svojich bratov. Plánujú nebezpečnú misiu s ďalekosiahlymi dôsledkami, o akých sa ani jednému z nich nesnívalo. Lebo Poppy je vyvolená, požehnaná. Skutočná panovníčka Atlantie. Má v sebe krv kráľa bohov. Koruna a kráľovstvo jej právom patria.

NEPRIATEĽ A BOJOVNÍK…

Poppy vždy chcela byť len paňou svojho života, nie životov druhých, ale teraz si musí vybrať, či sa vzdá dedičského práva alebo prevezme zlatú korunu a stane sa kráľovnou z tela a ohňa. No keď sa odhalia temné hriechy a krvavé tajomstvá kráľovstva, povstane dávno zabudnutá sila, z ktorej sa stane skutočná hrozba. Nezastaví sa pred ničím a všemožne sa snaží zabrániť tomu, aby koruna spočinula na Poppinej hlave.

LÁSKA A SPRIAZNENÁ DUŠA…

Najväčšie nebezpečenstvo však na Atlantiu striehne ďaleko na západe, kde má kráľovná z krvi a popola vlastné plány a už stovky rokov čaká na ich naplnenie. Poppy a Casteel musia zvážiť nemožnú cestu do Krajiny kráľov, aby zobudili kráľa bohov. Kým vychádzajú na svetlo nečakané tajomstvá a najhoršie zrady, vynárajú sa nepriatelia, ktorí ohrozujú všetko, za čo Poppy a Casteel bojujú. Zistia, ako ďaleko sú schopní zájsť pre svoj ľud — a jeden pre druhého.

A TAK SA STANE KRÁĽOVNOU…

Recenzie

„Po dočítaní tejto knihy budete potrebovať pokračovanie ako ešte nikdy. Karty sa obrátia, všetko, čo sme si mysleli, že vieme, sa spochybní. Dozvieme sa aj, prečo bola Poppy nepoškvrnená. A to stále nie je ten najväčší zvrat, čo sa v knihe udeje...“ Dominika z @date_with_a_book

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
458458
Názov
Koruna z pozlátených kostí
Podnázov
3. diel série
EAN/ISBN
9788097434656
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jennifer L. Armentrout
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
656
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Koruna z pozlátených kostí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.