Audiokniha: Zimná zmrzlináreň (MP3 na CD)

Audioniha: Audiokniha:  Zimná zmrzlináreň (MP3 na CD) - Zuzana Líšková
Katalógové číslo: 455121 viac »
A navyše získate 10 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Čítame pre radosť MP3

Čítame pre radosť MP3

Balík kníh "MP3" pre projekt Čítame pre radosť, ktorý obsahuje audioknihy v hodnote 250 Eur. Stačí už len &quo… Zistiť viac...
10,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Audioniha: Audiokniha: Zimná zmrzlináreň (MP3 na CD)

Keď si pani Mráziková splní svoj dávny sen a v dome na námestí otvorí Zimnú zmrzlináreň, mnohí si ťukajú na čelo. Zmrzlina v zime? To je nezmysel! Po čase sa ukáže, že to vôbec nie je zlý nápad. Vďaka Zimnej zmrzlinárni totiž postupne spozná nových priateľov. Pán Dunaj, Miška, Šimon a Peťo čoskoro pochopia, že kopček zmrzliny a ľudskosti dokáže ulahodiť najmä tým, ktorí pre svoju inakosť hľadajú porozumenie len veľmi ťažko. Poď aj ty spolu s nimi zistiť, že aj keď niekto nezapadá do priemeru, môže si nájsť vynikajúcich priateľov.

Neskrátenú verziu knihy s láskou číta Helena Krajčiová. Po štúdiu herectva na VŠMU sa stala členkou  Slovenského národného divadla, neskôr účinkovala v Divadle L+S, RND, na Novej scéne. Účinkuje v divácky úspešných televíznych seriáloch a v dabingu. Jej prvou filmovou úlohou bola postava Márie vo filme Pokoj v duši, za ktorú získala cenu Slnko v sieti. Má dve deti a žije v Bratislave.

Dĺžka nahrávky vo formáte MP3: 2 hodiny 09 minút

INTRO RIGHT niečo o autorke a ilustrátorke

Zuzana Líšková

píše detské hry a príbehy. Môžete ich počuť v rozhlase, vidieť v televízii a prečítať si ich v detskom časopise Bublina. Je autorkou troch rozprávkových kníh: Ako sa Ela naučila vidieť neviditeľné (2018), Zimná zmrzlináreň (2021) a O2H tohto leta (2022). Vo všetkých sa vrátila do miest svojho detstva, na Liptov. Príbehy, postavy a svety už netvorí len pre dievčatko v sebe, ale najmä pre svoje a všetky ostatné deti, ktoré neprestávajú žasnúť a objavovať.

Mária Kralovič

vyštudovala Školu úžitkového výtvarníctva v Kremnici a animáciu na VŠMU v Bratislave. Počas štúdia absolvovala stáž na Escola de superior de theatro e cinema v Lisabone. Okrem vlastných filmov spolupracovala na populárnom detskom televíznom seriáli Mimi a Líza ako animátorka a aj na výrobe niekoľkých animovaných reklamných spotov. Jej film Fifi Fatale nominovali na ocenenie Slnko v sieti za rok 2018. Okrem animácie sa venuje ilustrácii a dizajnu, kreslí napríklad pre detský časopis Bublina. Je aj ilustrátorkou komiksu Bežná zo série Nežný komiks´89.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
455121
Názov
Audiokniha: Zimná zmrzlináreň (MP3 na CD)
EAN/ISBN
8588006171495
Forma
MP3
Autor
Zuzana Líšková
Druh tovaru
Audioniha
Rok vydania
2022
Rozmer
140×125
Hmotnosť
0,05
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Audiokniha: Zimná zmrzlináreň (MP3 na CD) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.