Národný kalendár 2023

Kniha: Národný kalendár 2023 - 1. vydanie - Štefan Haviar
Katalógové číslo: 452608 viac »
5,09

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Národný kalendár 2023

Národný kalendár si už obálkou pripomína okrúhle tridsiate výročie vzniku samostatnej Slovenskej republiky a k tomuto významnému výročiu sa venuje aj na viacerých stranách v autentickom článku o boji za slovenskú štátnosť. Čitatelia sa na viac ako tristo stranách v tomto vydaní Národného kalendára dozvie o množstve ďalších významných udalostí a výročí. Predovšetkým je to ďalšie okrúhle jubileum, 160 rokov od vzniku Matice slovenskej, ale aj pripomienka stého výročia osláv jubilea našej národnej ustanovizne v roku 1963 a osemdesiate výročie vrátenia starých zbierok do lona Matice. V kalendári nájdeme aj výročia niekoľkých desiatok osobností, o ktorých sa píše v Kalendáriu. Významnou súčasťou tohto vydania sú viaceré články o dramatických životných osudoch osobností spojených s prácou pre národ, ako napríklad Ambro Pietor, Štefan Závodník, Peter Zaťko, bratia Veselovci, Ladislav Sára, Milan Thomka Mitrovský, Ladislav Nádaši-Jégé., ale aj osobností prenasledovaných rôznymi režimami, ako boli Jozef Zavarský, Karol Sidor, Mikuláš Pružinský, Štefan Kraker a mnohí ďalší.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
452608
Názov
Národný kalendár 2023
EAN/ISBN
9788081282867
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Štefan Haviar
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
340
Rozmer
227×162×20 mm
Hmotnosť
0,53
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Národný kalendár 2023 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.