Královna Alžběta II.

Kniha: Královna Alžběta II. - 1. vydanie - Michaela Košťálová
Katalógové číslo: 452487 viac »
Ušetríte až 3,82 € z bežnej ceny 18,09
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,27
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Královna Alžběta II.

Zní to až neuveřitelně – vitální, temperamentní, šarmantní a na svůj věk velmi půvabná královna byla s Brity i s námi všemi již devadesát šest let, a k tomu ještě byla nejdéle „sloužící“ panovnicí. Úctyhodnou dobou devadesáti šesti let života se může pochlubit jen málokdo z nás. Někteří už zemřeli, jiní se teprve nedávno narodili, a přece od počátku 50. let až do moderního 21. století panovala v Británii stále jedna pozoruhodná královna, již známe jako elegantní dámu v barevných kostýmcích a slušivém kloboučku snad všichni.

Avšak položme si otázku. Známe ji opravdu (zejména my Češi, kterých se britská historie týká přirozeně jen okrajově) tak dobře? Známe její tradiční zvyky, osobní koníčky, záliby či například nejrůznejší humorné příběhy, kuriozity a rekordy jejího života?

Spisovatelka si dala za cíl poutavě a s lehkostí provést čtenáře všemožnými událostmi a zvyky Alžbetina dvora, který se může v tuzemsku oprávněně jevit jako velký samostatný a nepoznaný svět. V publikaci nechybí ani občasná srovnání s českou historií, která se s britskou v určitých obdobích potkávala.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
452487
Názov
Královna Alžběta II.
EAN/ISBN
9788072298778
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michaela Košťálová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
152
Rozmer
171×237×15 mm
Hmotnosť
0,54
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Královna Alžběta II. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.