Zmaturuj! z literatúry 2

SVK Slovensky DIDAKTIS

Kniha: Zmaturuj! z literatúry 2
Katalógové číslo: 44268 viac »
Séria kníh: Zmaturuj!
Zmaturuj!
Titul je zaradený v tejto sérii
6,16

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zmaturuj! z literatúry 2

Publikácia prináša charakteristiku 160 vybraných diel slovenskej i svetovej literatúry. Poskytuje všetky dôležité informácie o konkrétnych literárnych dielach – ich obsah, zhodnotenie štruktúry z hľadiska použitých jazykových i literárnych prostriedkov a postupov, ako aj začlenenie z hľadiska literárnovedných kategórií – druh, forma, žáner. Prakticky zhrnuté poznatky vhodne obohacujú úryvky a citáty z diel a tiež poznámky venované zaujímavostiam zo života autorov či okolnostiam vzniku literárnych diel.

Výber autorov a diel je zvolený tak, aby zodpovedal osnovám a požiadavkám na znalosti na maturitnej skúške, naviac je obohatený o ďalšie diela, ktoré by mohli byť pre študentov zaujímavé a stať sa tak vhodnou inšpiráciou na ďalšie čítanie. Register mien, diel a literárnych pojmov v závere je výbornou pomôckou na rýchle vyhľadávanie informácií. Svieža grafická úprava, charakteristická pre edíciu Zmaturuj, spríjemňuje a uľahčuje učenie.

Publikácia voľne nadväzuje na Zmaturuj z literatúry 1.

Publikácia je určená študentom stredných škôl, ktorí ju využijú počas celého stredoškolského štúdia, na prípravu na maturitu a tiež na prijímacie skúšky na vysoké školy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
44268
Názov
Zmaturuj! z literatúry 2
EAN/ISBN
9788073580285
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
176
Rozmer
167×238×8
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zmaturuj! z literatúry 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.