Učiteľkina voľba

Sarah E. Ladd

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2022/06

Kniha: Učiteľkina voľba - 1. vydanie - Sarah E. Ladd
Katalógové číslo: 437706 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Tajomstvá vresovísk
Tajomstvá vresovísk
Titul je zaradený v tejto sérii
13,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Učiteľkina voľba

Druhá časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej vás opäť zavedie na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.

Patience Creightonová vždy snívala o veľkej láske, ale ten pravý nikdy neprišiel. Po otcovej smrti a bratovom odchode do Londýna nesie na pleciach všetku zodpovednosť za chod dievčenskej školy na panstve Rosemere.

Majiteľ panstva William Sterling má povesť hazardného hráča a nemalé dlhy. Raz ho na vresoviskách surovo napadnú poskokovia jeho veriteľa a on sa celý dobitý uchýli do stajne k svojim podnájomníkom. Keď mu Patience ošetrí rany, William odmietne pobudnúť na Rosemere dlhšie, no jej krása a dobrota ho okúzlia. A rovnako aj on očarí ju...

Krátko nato stajňa zhorí pri záhadnom požiari. William sa rozhodne postaviť novú, vďaka čomu trávi s Patience veľa času. Práve vtedy sa však vráti jej brat, aby prevzal vedenie školy, a privedie jej niekdajšieho nápadníka Ewana. A tak sa mladá učiteľka ocitá pred dilemou: Má si zvoliť život bez lásky so vzdelaným, no nudným Ewanom, alebo dúfať, že príťažlivý búrlivák William jej city opätuje a ich vzťah vydrží navždy?

Prekladateľka: Marta Gergelyová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
437706
Názov
Učiteľkina voľba
EAN/ISBN
9788022024013
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sarah E. Ladd
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/06
Rozsah
344
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Učiteľkina voľba zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.