Môj strýko Osvald

Kniha: Môj strýko Osvald - Roald Dahl
Katalógové číslo: 43471 viac »
6,51

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Môj strýko Osvald

Jeden z Dahlových najobľúbenejších hrdinov „strýko“ Osvald Hendryks Cornelius, zazobaný starý mládenec a veľký zvodca žien, si vedie denník, v ktorom opisuje svoje neuveriteľné zážitky a erotické dobrodružstvá. Tentoraz sa z neho dozvedáme o pôvode rozprávkového bohatstva slávneho bonvivána. Sudán, Cambridge, európsky kontinent – všade tam sa pohybuje mladý strýko Osvald v snahe čo najlepšie zužitkovať poznatky o najúčinnejšom afrodiziaku na svete. A keď sa k objavu zázračného prášku z exotického chrobáka pridruží jedinečný objav profesora Woresleyho, geniálny nápad je na svete. Zdá sa, že profesor so strýkom Osvaldom budú môcť konečne vyjsť v ústrety želaniam boháčok túžiacich splodiť dieťa so slávnym človekom. Stačí nájsť šikovnú peknú mladú ženu, ktorá im za pomoci stimulantu zvyšujúceho potenciu pomôže dosiahnuť aby sa zo zoznamu slávnych kandidátov stal zoznam darcov semena. Vzácna spermobanka však nedá spávať nikomu z trojice spoločníkov opájajúcich sa vidinou závratných ziskov a jedného z nich môže ešte čakať nemilé prekvapenie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
43471
Názov
Môj strýko Osvald
EAN/ISBN
9788022013574
Autor
Roald Dahl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/02
Rozsah
200
Rozmer
130×200×18
Hmotnosť
0,27
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Môj strýko Osvald zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.