Placebo

Baja Dolce

SVK Slovensky VENUPRESS2021/11

Kniha: Placebo - 1. vydanie - Baja Dolce
Katalógové číslo: 423537 viac »
16,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Placebo

Po traumatických udalostiach, ktoré Ema prežila v pestúnskej rodine, ju prenasledujú nočné mory. Jej túžba začať znovu je však silnejšia. S vidinou nového začiatku sa preto odsťahuje do iného mesta, kde si nájde prácu, získa priateľov a otvorí dvere do vysnívaného života bez paranojí. Už sa nemusí večne obzerať cez rameno. Vyhliadky na lepšiu budúcnosť má na dosah. Lenže vtedy jej do života vstúpi on. Podmanivý, cieľavedomý Christopher, ktorý sám ukrýva nejedno tajomstvo. Ema sa pri ňom cíti zraniteľná a jej pokojná rutina sa naštrbí. Pochopí, že ak chce žiť plnohodnotný život, musí zabojovať proti svojim démonom. Dokážu sa Ema a Christopher navzájom vyliečiť a vymaniť jeden druhého z tmavých hlbín minulosti? Alebo to bude len klamlivý a krátkodobý placebo efekt?

V trilógii Placebo nie je nič tak, ako to vyzerá na prvý pohľad. Ponorte sa do príbehu, v ktorom strach pomáha rásť, bolesť dodáva odvahu, slzy očisťujú, nenávisť mení, predsudky spájajú a láska lieči.

Fialová séria Placebo sa krátko po vydaní stala bestsellerom. Toto vydanie spája všetky tri časti do jednej celistvej knihy.

Slovenská autorka Baja Dolce má na konte okrem úspešného debutu Placebo aj obľúbený viacgeneračný román Horkosladké esencie, bestsellerovú temnú romancu Habibi a spolupracovala na romantickom trileri Azaelov pád.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
423537
Názov
Placebo
EAN/ISBN
9788099972248
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Baja Dolce
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
720
Rozmer
200×128×55 mm
Hmotnosť
0,68
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Placebo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.