Prokurátor a ja

Sara Mia Velinská

SVK Slovensky Elist2021/07

Kniha: Prokurátor a ja - 1. vydanie - Sara Mia Velinská
Katalógové číslo: 415368 viac »
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prokurátor a ja

Elitný prokurátor Andrej má v hľadáčiku organizovaný zločin, vo vrecku funkčný morálny kompas a v živote poriadok. Je verný svojim hodnotám a krásnej manželke, preto ho zaskočí, keď mu oznámi, že sa cíti zanedbávaná. Následná manželská odluka skomplikuje jeho napätý vzťah so svokrom – generálnym prokurátorom. Ten mu z pozície moci bráni v trestnom stíhaní ostrieľaného mafiána majúceho na výplatnej páske politikov. Jeho dolapenie je pre Andreja najvyššou prioritou, pre ktorú však bude musieť obetovať viac, ako by mohol čakať. Nepremyslený nemravný obchod s pôvabnou tanečnicou Ninou totiž nečakane zatrasie jeho životom na všetkých frontoch. A fatálne preverí jeho srdce i charakter. Nina je sirotou od útleho detstva, no naučila sa byť spokojná s tým, čo má. Milovaný starší brat ju rozmaznáva a ona sa môže venovať tomu, čo ju napĺňa – tancu. O Andrejovi jej stačí snívať, keďže si ju vôbec nevšíma. Je atraktívny, vyrovnaný, úspešný a… ženatý. To posledné robí jeho prehliadanie znesiteľným. Keď sa však naskytne príležitosť aspoň jedinýkrát upútať jeho pozornosť, nezastaví ju nič. Z drobnej iskry, ktorú tým vznieti, vzbĺkne prudký oheň s ničivým účinkom nielen pre nich dvoch. Ninu však prekvapí ich vzácna blízkosť, akú ešte nezažila. Nedokáže sa jej vzdať napriek trestu, ktorý na seba nenechá dlho čakať…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
415368
Názov
Prokurátor a ja
EAN/ISBN
9788081973789
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sara Mia Velinská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Rozsah
352
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prokurátor a ja zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.