Zločinecký syndikát

Frank Castle Froëst

SVK Slovensky Európa2021/07

Kniha: Zločinecký syndikát - 1. vydanie - Frank Castle Froëst
Detektívny román od jedného z najslávnejších detektívov v dejinách Scotland Yardu
Katalógové číslo: 414460 viac »
Ušetríte až 3,02 € z bežnej ceny 11,99
A navyše získate 8 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
8,97
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zločinecký syndikát

Bývalého amerického novinára Jimmieho Halletta strateného v opare hustej londýnskej hmly osloví vystrašená mladá žena, ktorá mu podá tajomný balíček a potom utečie. Už o niekoľko hodín sa mládenec ocitne v úradovni Scotland Yardu, kde ho vypočúvajú kvôli vražde otca tej neznámej dievčiny a nechtiac sa čoraz hlbšie ponára do nebezpečného medzinárodného sprisahania. Spočiatku zdanlivo jednoduchého prípadu sa ujíma skúsený vrchný inšpektor Weir Menzies, ktorý sa s pomocou všetkých zdrojov Scotland Yardu pokúsi odhaliť a dolapiť nebezpečný gang dobre organizovaných zlodejov a zabijakov. Autorom vzrušujúceho kriminálneho románu Zločinecký syndikát (1916) je jeden z najrešpektovanejších inšpektorov v histórii Scotland Yardu Frank Castle Froëst (1858 – 1930), ktorý sa po odchode na dôchodok rozhodol zúročiť svoju dlhoročnú prax tvorbou detektívnych próz zachytávajúcich autentické policajné postupy. Súdobí novinári ho opisovali ako muža, ktorý bol vždy v nepoškvrnenom obleku, na hlave mal hodvábny klobúk a v ruke starostlivo zvinutý dáždnik. Keď bol okolnosťami nútený nosiť uniformu, pripomínal skôr pruského poľného maršala a jeho podriadení mu dali prezývku „muž so železnými rukami“, pretože dokázal roztrhnúť balíček kariet na polovicu a kovovú mincu rozdrviť medzi prstami ako sušienku. Jeho najslávnejšie literárne dielo sa v roku 1917 stalo predlohou pre úspešný americký film Dobrodružstvo milionára Halletta (Millionaire Hallet’s Adventure).

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
414460
Názov
Zločinecký syndikát
EAN/ISBN
9788089666980
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Frank Castle Froëst
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Rozsah
232
Rozmer
120×205
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zločinecký syndikát zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.