Modré srdce s kečupovým fľakom

Marta Hlušíková

SVK Slovensky SLOVART2021/07

Kniha: Modré srdce s kečupovým fľakom - Marta Hlušíková
Katalógové číslo: 411561 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Modré srdce s kečupovým fľakom

Deväťročná Laura má najväčšiu nohu v triede, geniálneho malého brata, v triede dve namyslené nepriateľky a jednu super kamošku. Okrem toho Laura ako jediná dostane od Lukiho modré srdce. Každý iný chlapec by jej daroval srdce červené, a nie modré zašpinené od kečupu. Napriek tomu všetkému je Laura dievča ako každé iné - raz sa trápi a raz smeje. To je asi u zaľúbených dievčat normálne.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
411561
Názov
Modré srdce s kečupovým fľakom
EAN/ISBN
9788055650456
Forma
Tvrdá
Autor
Marta Hlušíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/07
Rozsah
112
Rozmer
125 x 190 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Silvia 5 z 5
05.08.2021 13:08:53

Pri čítaní knihy som si uvedomila, že si treba užívať chvíľ s deťmi ( či už vlastnými, alebo požičanými ~) v rannom veku a vlastne v každom. Pretože čas, ktorý s nimi strávime sa veľmi rýchlo minie, uteká a vrátiť späť sa nedá. A pre deti je rovnako dôležité tráviť čas s rodinou a v rodine, tráviť čas spolu. Rešpektovať navzájom svoje potreby, prijímať odlišnosti. Kniha pomáha pochopiť, aká je rodina dôležitá. Ukazuje tiež silu priateľstva, možnosť pochopiť túžby niekoho iného a aj že v živote to nemáme všetci rovnako. A napriek tomuto, alebo práve pre to je Laura dievča ako každé iné – raz sa trápi a raz smeje. Knihu, tak ako mnohé iné pani Hlušíkovej odporúčam aj na recitačné súťaže.