Fotografie smrti

Amanda Quicková

CZE Česky BARONET2021/05

Kniha: Fotografie smrti - 1. vydanie - Amanda Quicková
Katalógové číslo: 403627 viac »
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,99
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Fotografie smrti

Vítejte v Burning Cove v Kalifornii, kde se pod hollywoodským pozlátkem skrývá nemilosrdný vrah... Vivian Brazierová si nikdy nepředstavovala, že jako umělecká fotografka bude přijímat noční telefonáty, aby vyfotila děsivá místa činu. Ačkoliv se snaží proměnit fotografování v novou uměleckou formu, ví, že díky současné práci může zaplatit účty.

Po nafocení místa činu, na němž došlo k vraždě slavné herečky, poslední oběti zabijáka, jemuž tisk přezdívá "Vrah s dýkou", si Vivian všimne děsivých podobností s úmrtími předchozích obětí - detailů, jež by zaregistroval jen další fotograf - detailů, které Vivian staví na vrcholek vrahova seznamu obětí.

Nick Sundrige byl vždy schopen "vidět" věci, jež ostatní nevidí. Jeho talent, nebo jak tomu říká - jeho prokletí - spolu s temnou minulostí z něho udělaly samotářského, ale brilantního vyšetřovatele. Jako jediný, kdo může Vivian pomoct, je Nick poslán, aby ji ochránil. Společně objeví, že Vrah s dýkou má vazby na nablýskaný a oslnivý svět hollywoodské smetánky a vyšší společnosti. Je to nemilosrdný svět klamů a iluzí, jímž musejí Vivian a Nick projít - aby odhalili vraha, který se nezastaví před ničím, aby je mohl přidat ke své přehlídce obětí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
403627
Názov
Fotografie smrti
EAN/ISBN
9788026915898
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Amanda Quicková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
336
Rozmer
120×195 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Fotografie smrti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.