Poviedka 2020

Antológia

SVK Slovensky KK BAGALA2020

Kniha: Poviedka 2020 - Antológia
Katalógové číslo: 402758 viac »
Séria kníh: Poviedka
Poviedka
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
4,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Poviedka 2020

Antológia

Zborník najlepších poviedok 24. ročníka tradičnej literárnej súťaže. Hlavnú cenu získal Peter Hoferica a porota udelila aj osem prémií, ktoré získali: Tímea Krekovič Beck, Matúš Benkovič, Šimon Drgoňa, Karlos Kolbas, Daša Krištofovičová, A. P. Zacharová, Štefan Ziegler a Svetlana Žuchová. V knihe je okrem všetkých ocenených poviedok aj predslov predsednícky poroty Márie Modrovich, štatistické údaje a názvy poviedok, ktoré postúpili do druhého a tretieho kola. Na konci knihy je prihláška pre účastníkov ďalších ročníkov súťaže. Poviedka 2020 zažila vo svojom dvadsiatomštvrtom roku doteraz nevídanú udalosť, nástup pandémie. Pri čítaní príspevkov som uvažovala nad tým, akým spôsobom ju covid-19 ovplyvnil. Počet prihlásených poviedok bol v podstate identický s minulým rokom. Epidémia však bola v textoch prítomná tématicky a  podružne? s ňou aj motív domáceho násilia. Mentálne skraty prameniace z rôznorodej, ale intenzívnej frustrácie sa dokonca objavujú v troch ocenených textoch. Literatúra, ako býva jej zvykom, reflektuje skutočnosť: násilie si dvakrát odnesú ženy, raz dieťa. (Mária Modrovich, predsedníčka poroty Poviedka 2020)
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402758
Názov
Poviedka 2020
Podnázov
Antológia
EAN/ISBN
9788089973439
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
168
Rozmer
104×143
Hmotnosť
0,12
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Poviedka 2020 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.