Tajné svety 1: Cestovná agentúra Tajné svety

L.D. Lapinski

SVK Slovensky IKAR2021/03

Kniha: Tajné svety 1: Cestovná agentúra Tajné svety - 1. vydanie - L.D. Lapinski
Katalógové číslo: 402652 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Tajné svety
Tajné svety
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Čítame pre radosť B4

Čítame pre radosť B4

Balík kníh "B4" pre projekt Čítame pre radosť pre 1. stupeň ZŠ v hodnote 250 Eur. Stačí už len "hodiť&quo… Zistiť viac...
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tajné svety 1: Cestovná agentúra Tajné svety

Zbaľte si veci, vyrážame za magickým dobrodružstvom! Vitajte v cestovnej agentúre Tajné svety, odkiaľ vás každý kufor prepraví do iného sveta. Stačí vkročiť dnu... Keď dvanásťročná Flick Hudsonová dostane návrh, aby vstúpila do Tajnosvetského spolku, je od radosti celá bez seba. Rýchlo však zistí, že s magickým multiverzom niečo nie je v poriadku. Uprostred leta prichádzajú snehové búrky, miznú celé ulice a jeden kufor ju zavedie do sveta, ktorý zostal celkom opustený. Flick čoskoro poruší všemožné spoločenské pravidlá a posunie hranice mágie, aby prišla na to, čo sa vlastne deje. Dokáže však dať všetko do poriadku, skôr než všetky svety – vrátane jej vlastného – navždy zmiznú? L. D. Lapinski žije s rodinou na okraji Sherwoodskeho lesa, má veľa kníh a kocúra Hectora. Keď L. D. práve nepíše, venuje sa cosplayingu, popíja kolu s čerešňovou príchuťou alebo sa stará o svoju džungľu sukulentov. Cestovná agentúra Tajné svety je jej prvá kniha. Z anglického originálu preložil Martin Štulrajter.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402652
Názov
Tajné svety 1: Cestovná agentúra Tajné svety
EAN/ISBN
9788055176925
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
L.D. Lapinski
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/03
Rozsah
384
Rozmer
206×136×32 mm
Hmotnosť
0,45
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss 4 z 5
11.03.2021 16:58:59

Tajné svety sa môžu pochváliť nápaditými (občas očarujúcimi a občas trošku desivými) novými svetmi. Okrem toho v príbehu vystupujú skvelé hlavné postavy a ich cesta za priateľstvom je sama o sebe vydareným dobrodružstvom. Nechýbajú ani vtipné dialógy či typicky súčasné narážky vytvárajúce zaujímavý kontrast so všetkým magickým. Samotný dej je skôr jednoduchší a rozbieha sa pomaly, no vďaka ostatným aspektom a príjemnému štýlu písania stránky napriek tomu rýchlo ubiehajú. Celkovo ide o solídny úvod do série s množstvom potenciálu. Knihu jednoznačne odporúčam ako cieľovej skupine, tak aj starším čitateľom, ktorí si radi oddýchnu pri dobre napísanej detskej fantasy.


Dominik 5 z 5
02.04.2021 17:02:57

Prvú časť série Iné svety považujem za výborný štart ságy, ktorá môže ešte poriadne prekvapiť. Aj napriek tomu, že je kniha primárne určená deťom, som si jej čítanie užil – hoci dieťaťom už dávno nie som. Pri románe som na chvíľu zabudol na všetky starosti a povinnosti. Ak máte radi mágiu a príbehy s jednoduchou zápletkou, Tajné svety budú určite výbornou voľbou.