Hodná a zlobivá hoka

Michael Robotham

CZE Česky MOBA2020/12

Kniha: Hodná a zlobivá hoka - Michael Robotham
Katalógové číslo: 402449 viac »
16,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hodná a zlobivá hoka

V dozvucích příšerného zločinu je v tajné místnosti nalezena dívka. Je téměř umořená hlady, špinavá a odmítá komukoli říct, jak se jmenuje, jak je stará i odkud pochází. Není uvedená v žádném seznamu pohřešovaných osob a ani její DNA se s nikým neshoduje. O šest let později, stále neidentifikovaná, žije v dětském domově s ostrahou pod novým jménem - Evie Cormacová.

Když k soudu podá žádost, ve které se dožaduje práva na propuštění v dospělosti, musí forenzní psycholog Cyrus Haven rozhodnout, jestli je Evie připravená na život na svobodě. Jenže Evie není jako nikdo, koho Cyrus kdy potkal - je stejnou měrou fascinující i nebezpečná. Evie pozná, když někdo lže, a v jejím okolí pravdu nemluví vůbec nikdo.

Cyrus je mezitím přivolán k vyšetřování šokující vraždy středoškolské šampiónky v krasobruslení, Jodie Sheehanové, která zemřela na opuštěné pěšině nedaleko domova… Forenzní psycholog je lapený mezi dvěma případy - jedna dívka potřebuje zachránit a ta druhá se dovolává spravedlnosti. Jakou cenu bude ochoten zaplatit za pravdu?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402449
Názov
Hodná a zlobivá hoka
EAN/ISBN
9788024394299
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Michael Robotham
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/12
Rozsah
360
Rozmer
120×200 mm
Hmotnosť
0,77
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hodná a zlobivá hoka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.