Zatajení Slovania prvých storočí

Kráľovstvá slovanských Kvádov

Marián Kapolka

SVK Slovensky AB - KONZULT2020/11

Kniha: Zatajení Slovania prvých storočí - Kráľovstvá slovanských Kvádov - 1. vydanie - Marián Kapolka
Katalógové číslo: 401846 viac »
Ušetríte až 3,32 € z bežnej ceny 15,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,68
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zatajení Slovania prvých storočí

Kráľovstvá slovanských Kvádov

Viete, že sme boli okradnutí o 500 rokov našej histórie? Ako je to možné? Prisťahovali sa Slovania do strednej Európy a na Balkán až v niekedy v 6. 7. storočí, ako tvrdí oficiálna historiografia? A kde sídlili dovtedy, keď podľa historikov odrazu doslova zaplavili obrovskú oblasť Európy od Baltiku až po Jadran, a na západe až po Rýn? Odpoveď, že asi v močaristých oblastiach ukrajinskej Pripjate, je skutočne neuveriteľná! A tieto šíre priestory vraj predtým obývali bojovné kmene nemeckých Germánov. Ako mohli tí zaostalí Slovania vytlačiť z ich sídiel dobre vyzbrojených Germánov? Uskutočnilo sa vôbec také sťahovanie národov v 5. 6. storočí? Vymenilo sa kompletne obyvateľstvo na ploche asi 2-och miliónov km2? O tom niet v starých prameňoch ani slovíčka! Ako to teda bolo? Skutočne bol prvým vládcom slovanských národov v našich končinách až kráľ Samo počiatkom 7. storočia? A čo bolo predtým? Dnes sa čoraz jasnejšie ukazuje, že takýto model dejín je falošný a skreslený! Predkladáme Vám dôkazy početnej skupiny dejepiscov z 18.- 19. storočia, ako i od bádateľov zo súčasnosti, že ide len o účelové nemecké klamstvo pangermanizmus, ktoré sa umelo udržuje v historiografii až do dnešných dní. Poctivý výskum ukazuje, že Germáni - údajne nemeckého pôvodu, boli vlastne Slovania. A preto aj prvé storočia letopočtu v našich krajoch nepatria Nemcom, ale našim priamym slovanským predkom. Patríme medzi starobylé národy a mali by sme byť hrdí na svoj pôvod a dejiny.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
401846
Názov
Zatajení Slovania prvých storočí
Podnázov
Kráľovstvá slovanských Kvádov
EAN/ISBN
9788080793005
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Marián Kapolka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
208
Rozmer
165×240
Hmotnosť
0,54
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zatajení Slovania prvých storočí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.