Nemecká lož o našich dejinách

Všetko bolo inak

Marian Valašík

SVK Slovensky AB - KONZULT2020/09

Kniha: Nemecká lož o našich dejinách - Všetko bolo inak - Marian Valašík
Katalógové číslo: 397139 viac »
Ušetríte až 0,86 € z bežnej ceny 7,00
A navyše získate 6 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Slovania

Slovania

Slovania sa priťahovali do Európy z východu niekedy v 6.- 8. storočí. Je to skutočne tak? Praslovania tu už boli dávno p… Zistiť viac...
6,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nemecká lož o našich dejinách

Všetko bolo inak

Jedným z najväčších omylov starej slovenskej histórie je oficiálny výklad zániku tzv. Veľkej Moravy a kauza kniežaťa Pribinu. Ako k tomu vôbec došlo? Ukazuje sa, že stará nemecká kronika, na ktorú sa všetci odvolávali, nie je pravdivá, ale účelovo zmanipulovaná. Ale našťastie objavili sa aj iné pramene informácií. A tak nastáva čas pre pravdivý výklad našich dejín. Ale naši akademickí historici sa do toho akosi nehrnú. Prečo? Čoho sa obávajú? Priznať pred svojimi žiakmi, občanmi tohto štátu, že to čo doteraz tvrdili a učili nebola pravda? Spadla by im koruna z hlavy? Boja sa, že by to mohlo vyvolať celý rad ďalších nepríjemných otázok? Došlo by k spochybňovaniu aj ich ďalších nespochybniteľných historických tvrdení? Zdá sa totiž, že celá história obdobia tzv. Veľkej Moravy vôbec nie je v poriadku. Niekto nám pred rokmi nanútil nepravdivú históriu a my sa jej slepo a otrocky roky držíme. Že by bol Sv. Metod pochovaný v Čiernych Kľačanoch? Že by dlho a dosiaľ márne hľadaným slávnym Metodovým mestom boli Zlaté Moravce? A žeby najstaršou slovenskou obcou boli Chrášťany? A tých otázok je mnoho, a aj vážnejších. Je toho hodne, čo treba v našom dejepise poopravovať, nad čím rozmýšľať i ďalej bádať. Ako to teda bolo?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
397139
Názov
Nemecká lož o našich dejinách
Podnázov
Všetko bolo inak
EAN/ISBN
9788080792978
Forma
Brožovaná
Autor
Marian Valašík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/09
Rozsah
120
Rozmer
145×205
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nemecká lož o našich dejinách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.