Srdcom a mečom

Kniha: Srdcom a mečom - 2. vydanie - Jana Pronská
Katalógové číslo: 395785 viac »
Ušetríte až 2,94 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Srdcom a mečom

Jana Pronská, kráľovná slovenskej historickej romance, má na svojom konte devätnásť kníh. Štrnástu z nich, pútavý ľúbostný príbeh plný vášní, intríg a zrady, odohrávajúci sa na stredovekom Slovensku, vám ponúkame v novom vydaní.

Ardan Balaša mal všetko - vznešený pôvod, významné postavenie na kráľovskom dvore i krásnu manželku, kým ho intrigy bosnianskeho bána Mladena Subiča nepripravili o česť aj o rodinu. Vďaka odvahe švagrinej Zorany sa mu podarilo ujsť z väzenia a ukryť sa v horách. Zorana za pomoc mužovi, ktorého od detstva milovala, zaplatila vlastnou slobodou: v kláštore, kde ju jej matka grófka Draškovičová ukryla pred bánom, ju prinútili vstúpiť do rehole.

Po rokoch Zoranina matka opäť čelí Subičovej svojvôli – tentoraz musí pred ním ochrániť svoju vnučku Darju. Treba však presvedčiť Ardana, aby sa domáhal spravodlivosti, len tak totiž môžu usvedčiť veľmoža z intríg. Zorane, jedinému človeku, ktorému Ardan verí, sa to podarí, a tak sa spolu púšťajú do neľahkého boja. Proti nim stojí takmer neobmedzená bánova moc, všemocná cirkev i temné tajomstvá minulosti. On je vyvrheľ odsúdený na smrť, ona rehoľná sestra, ktorou nikdy nechcela byť. V zápase o spravodlivosť i holý život však napokon obaja nájdu to, v čo už ani jeden z ich nedúfal...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
395785
Názov
Srdcom a mečom
EAN/ISBN
9788022022392
Forma
Viazaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Jana Pronská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
272
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Srdcom a mečom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.