Fotografie zo zákulisia Vatikánu

Originálna publikácia s viac ako 300 unikátnymi fotografiami

Caroline Pigozzi, Giovanni Maria Vian

SVK Slovensky IKAR2020/10

Kniha: Fotografie zo zákulisia Vatikánu - Originálna publikácia s viac ako 300 unikátnymi fotografiami - Caroline Pigozzi, Giovanni Maria Vian
Odhaľte históriu, zákulisie a tajomstvá najstaršej a najtajnejšej inštitúcie na svete!
Katalógové číslo: 394222 viac »
Ušetríte až 1,34 € z bežnej ceny 12,00
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,66
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Fotografie zo zákulisia Vatikánu

Originálna publikácia s viac ako 300 unikátnymi fotografiami

Caroline Pigozzi a Giovanni Maria Vian nám umožňujú vďaka dlhoročným fotografickým archívom nahliadnuť za múry Vatikánu. Vďaka nim objavujeme galériu pápežov od polovice 19. storočia až dodnes a ich každodenný život. Autori nám tak odhaľujú aj utajenú, neverejnú stránku najstaršej a najtajnejšej inštitúcie na svete. Miesta moci, ktoré fascinuje svet viac než Kremeľ či Biely dom. Vďaka skúsenostiam a zážitkom redaktorky, ktorá sa už vyše dvadsať rokov venuje uzavretému svetu Vatikánu, a historickým znalostiam a skúsenostiam šéfredaktora prestížneho denníka Svätej stolice L’Osservatore Romano sa ocitáme rovno v srdci Vatikánu. Sprievodcami sú dvaja špecialisti, ktorí majú privilégium cestovať po svete v špeciáli Svätého Otca od Filipín po Brazíliu, od Mexika po Poľsko, od Kene po Albánsko, od Azerbajdžanu po Bosnu a Hercegovinu... 

Originálna publikácia s viac ako 300 unikátnymi fotografiami, ktoré boli vybraté spomedzi tisícok záberov a sú doplnené textami týchto dvoch autorov, vykresľuje dejiny rímskokatolíckej cirkvi a Petrových nástupcov v krajine, ktorá je ako jediná na svete obohnaná zo všetkých strán múrmi. Skutočný poklad! Caroline Pigozzi, reportérka časopisu Paris Match, autorka viacerých bestsellerov s vatikánskou tematikou preložených do mnohých jazykov vrátane arabčiny. Je držiteľkou medaily Francúzskej akadémie. Giovanni Maria Vian, taliansky novinár a univerzitný pedagóg, významný filológ, oceňovaný za práce o histórii kresťanstva, laik s veľkým morálnym kreditom, od roku 2007 úspešne vedie denník Svätej stolice L’Osservatore Romano, ktorý sa vychádza v ôsmich svetových jazykoch. Z francúzskeho originálu preložila Andrea Černáková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
394222
Názov
Fotografie zo zákulisia Vatikánu
Podnázov
Originálna publikácia s viac ako 300 unikátnymi fo
EAN/ISBN
9788055175607
Forma
Viazaná
Autor
Caroline Pigozzi, Giovanni Maria Vian
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
324
Rozmer
210×280×30 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Fotografie zo zákulisia Vatikánu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.