Neviestky Osvienčimu

Dominik W. Rettinger

SVK Slovensky Lindeni2020/08

Kniha: Neviestky Osvienčimu - 1. vydanie - Dominik W. Rettinger
Prvý román o Komande Puff, verejnom dome v neľudských koncentračných táboroch.
Katalógové číslo: 392247 viac »
Ušetríte až 1,07 € z bežnej ceny 14,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Holokaust

Holokaust

Termínom Holokaust sa označuje systematické, štátom vykonávané prenasledovanie a hromadné vyvražďovanie etnických, nábož… Zistiť viac...
13,92
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Neviestky Osvienčimu

Platená láska. Platba za život.

O hrôzach nacistických koncentračných táborov sa už napísalo veľa. Tento román je však prvou knihou venovanou tematike Komanda Puff, verejného domu pre väzňov, ktorý otvorili na Himmlerov príkaz vo viacerých koncentračných táboroch vrátane Osvienčimu.

Atraktívna mladá Poľka Eliza sa po sérii osudných chýb ocitne v pekle Osvienčimu. Vo vlaku, ktorý vezie väzňov do tábora, spozná Magdalenu, mimoriadne krásnu devätnásťročnú dievčinu. Šokované biedou, hladom a nesmiernym utrpením bojujú v príšerných podmienkach o prežitie. Ich krása však nezostane dlho nepovšimnutá: padnú do oka veliteľovi Komanda Puff Wolfgangovi Steinhoffovi, ktorý im ponúkne prácu. Za obslúženie desiatich mužov denne získajú poriadne jedlo, šaty a trocha dôstojnosti. A po odslúženom polroku ich vraj prepustia na slobodu! Netušia, že si za svoje telá práve kúpili vstupenku do ďalšieho pekla, z ktorého iba zázrakom vyviazne živá len jedna z nich. Eliza si všetky udalosti zaznamenala do denníka, ktorý sa po vojne dostane do rúk Steinhoffovej matky. Verí, že v ňom nájde dôkaz o synovej nevine. Lenže to, čo sa dozvie, ju oberie o všetku nádej...



Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
392247
Názov
Neviestky Osvienčimu
EAN/ISBN
9788056617892
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dominik W. Rettinger
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/08
Rozsah
320
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neviestky Osvienčimu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.