Láska a iné slová

Čo sa zapíše do srdca, už sa nevymaže

Christina Lauren

SVK Slovensky IKAR2020/07

Kniha: Láska a iné slová - Čo sa zapíše do srdca, už sa nevymaže - 1. vydanie - Christina Lauren
Ako si získa jej stratenú dôveru?
Katalógové číslo: 387705 viac »
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska a iné slová

Čo sa zapíše do srdca, už sa nevymaže

Koľko slov potrebuje mladá láska, aby pochopila, prečo sa to pred rokmi pokazilo?

Pediatrička Macy Sorensenová vedie pokojný život bez citových turbulencií. Väčšinu času trávi v náročnej práci, plánuje svadbu so starším a s finančne zabezpečeným mužom a naďalej pchá hlavu do piesku, aby si chránila ubolené srdce. Keď narazí na Elliota Petropoulosa, lásku svojho života, bublina, ktorú si okolo seba vytvorila, praskne.

Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden Elliot a okolo neho sa točil celý jej svet. Z vychudnutého kamaráta posadnutého knihami vyrástol muž, ktorý jej po strate matky znovu otvoril srdce. Trávili spolu víkendy aj lenivé letá na chalupe neďaleko San Francisca. Ponárali sa do knižných svetov, obľúbených slov a delili sa o trápenia aj radosti. To všetko až do osudného večera, keď jej vyznal lásku a vzápätí zlomil srdce.

Po rokoch odmlky sa nečakane stretávajú. Hoci ich spomienky zahmlieva bolesť z udalostí, ktoré sa udiali v zlomový deň, Elliot napokon zistí skutočný dôvod Macinho desaťročného mlčania. Obnoviť jej vieru v nehynúcu lásku teraz nebude jednoduché.

Z anglického originálu Love and Other Words (Gallery Books, An Imprint of Simon & Schuster, New York 2018) preložila Katarína Kvoriaková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387705
Názov
Láska a iné slová
Podnázov
Čo sa zapíše do srdca, už sa nevymaže
EAN/ISBN
9788055173283
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Christina Lauren
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/07
Rozsah
344
Rozmer
200×125×31 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Si láskou môjho života. Predpokladám, že jedného dňa ma to prejde, ale keď som ťa včera uvidel...“ Krúti hlavou. „Nemohol som sa vrátiť domov k inej a tváriť sa, že ju nadovšetko ľúbim.“

Prebehne mnou vlna nevoľnosti. Ak sa mám priznať, netuším, ako si vysvetliť ten ťaživý pocit v hrudi. Znamená to, že sa dokážem vcítiť do jeho pocitov, len som oveľa väčší zbabelec? Alebo presný opak? Že už som sa pohla ďalej, našla som niekoho iného a nechcem, aby Elliot prenikol do môjho jednoduchého a bezstarostného života?

„Macy,“ osloví ma teraz naliehavejšie a chystá sa pokračovať. Potiahnuť ďalšiu spúšť, nastoliť ďalšiu zmenu hry. Vrhnem sa za svojou peňaženkou – ženiem sa za bzučiakom, lenže tentoraz ma Elliot zastaví, nežne mi stisne rameno, líca mu sčervenejú od hnevu. „Toto už nerob. Nemôžeš stále utekať pred týmto rozhovorom. Uplynulo takmer jedenásť rokov.“ Nakláňa sa, zatína sánku. „Viem, že som to pokašľal, ale až tak veľmi? Tak veľmi, že si musela zmiznúť?“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska a iné slová zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.