Dobrodružstvá Milana Rastislava Štefánika

Tomáš Cíger

SVK Slovensky 2020

Kniha: Dobrodružstvá Milana Rastislava Štefánika - Tomáš Cíger
Katalógové číslo: 387135 viac »
Kolekcia titulov: Milan Rastislav Štefánik

Milan Rastislav Štefánik

Gen. PhDr. Milan Rastislav Štefánik (* 21. júl 1880, Košariská, Rakúsko-Uhorsko – † 4. máj 1919, Ivanka pri Dunaji, Česk… Zistiť viac...
11,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dobrodružstvá Milana Rastislava Štefánika

Jeden z dôvodov prečo je dnes Štefánik najznámejším neznámym Slovákom vôbec, je naša história 20. storočia. Režim Slovenského štátu a neskôr predstavitelia komunistickej strany usilovali o to, aby jeho odkaz vymazali z pamäte ľudí. Rozbíjali jeho sochy, premenovávali ulice, ničili knihy, zakazovali o ňom hovoriť a dokonca zasadili okolo jeho mohyly na bradle stromy, aby ju nebolo vidieť. Ich aktivity priniesli ovocie nielen im, ale aj ich súčasným nasledovateľom, ktorí dnes otvorene šíria nenávisť a konšpirácie v snahe rozdeliť spoločnosť. Pre svoj doterajší monopol na národnú hrdosť si vo svojom ťažení ukradli aj Štefánika a prezentujú ho ako svoj symbol. Problémom je aj to, že hoci o Štefánikovi existuje hromada skvelých kníh, pre mládež je ich formát vzdialený a v dnešnej digitálnej dobe nedokáže konkurovať obrazovému a zjednodušenému obsahu. Komiks je skvelý kompromis sklbujúci výhody knihy s výhodami obrazových médií, o jeho možnom uplatnení z printu do online nehovoriac.

Komiks má 3 kapitoly a hromadu bonusového obsahu (plus 7 strán, ktoré sme vypracovali v minulosti).

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387135
Názov
Dobrodružstvá Milana Rastislava Štefánika
EAN/ISBN
8588007277455
Forma
Brožovaná
Autor
Tomáš Cíger
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozmer
210×308
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dobrodružstvá Milana Rastislava Štefánika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.