Deti cti a pomsty

Odkaz Orishe 2

Tomi Adeyemi

SVK Slovensky TATRAN2020/04

Kniha: Deti cti a pomsty - Odkaz Orishe 2 - 1. vydanie - Tomi Adeyemi
Strhujúce fantasy nabité akciou a prekvapivými zvratmi deja
Katalógové číslo: 386719 viac »
Séria kníh: Odkaz Orishe
Odkaz Orishe
Titul je zaradený v tejto sérii
1,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Deti cti a pomsty

Odkaz Orishe 2

Po megaúspešnom debute, prvej časti fantasy/young adult trilógie prichádza mladá americká spisovateľka s nigérijskými koreňmi Tomi Adeyemi s pokračovaním ságy!

Druhá časť trilógie s názvom Deti cti a pomsty je podobne ako jednotka nabitá akciou. Do kráľovstva Orisha sa vrátila mágia, ale svojim obyvateľom nepriniesla mier. Naopak – na scéne sa objavili nové druhy mágie, mocnejšie, než si kto dokázal predstaviť, a naši hrdinovia musia zistiť, ako sa s tým vysporiadať. Navyše im neustále ide o život, pretože kráľovská rodina ešte nepovedala posledné slovo, našla si nových spojencov a je pevne rozhodnutá za každú cenu obnoviť staré poriadky v krajine. Nové posily si však nájdu aj madžiovia a s ich pomocou sa im podarí znásobiť svoje schopnosti. Do poslednej chvíle však nie je jasné, kto má navrch, lebo situácia je neprehľadná a na povrch sa dostávajú tajomstvá z minulosti, ktoré môžu priniesť pokoj, ale aj spôsobiť ďalšie rozbroje...

Strhujúce fantasy je ešte viac nabité akciou a prekvapivými zvratmi deja ako jednotka. Jedineční hrdinovia, dramatické súboje a sila priateľstva a odvahy... knihu nepustíte z ruky, kým nedočítate posledný riadok!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
386719
Názov
Deti cti a pomsty
Podnázov
Odkaz Orishe 2
EAN/ISBN
9788022210942
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tomi Adeyemi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/04
Rozsah
352
Rozmer
148×233 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Deti cti a pomsty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.