Zverinec na siedmom poschodí

Kniha: Zverinec na siedmom poschodí - Peter Gajdošík
Katalógové číslo: 380813 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zverinec na siedmom poschodí

Celé sa to začalo, keď sa s malou Dominikou začali kamarátiť mravce. Potom sused Zliepaný dostal alergiu na zamačiatkovaný byt, dedko naordinoval Dominike mliečnu diétu priamo od kravy Maliny, tatino zriadil v pohári od uhoriek slimačí hotel a prasiatko Lola prišlo na nečakanú návštevu do vane susedy Gustušnej. A ako sa to všetko skončilo? Tatino sa zaprisahal, že najbližších desať rokov nebude rodinka chovať nijaké zvieratko. A ako správny chlap slovo aj dodržal, pretože rodinku čakali oveľa príjemnejšie starosti. Kompletnú neskrátenú verziu číta Oľga Belešová, skvelá komediálna herečka, autorka a moderátorka. Na javisku hrala už ako osemročná, pôsobila v detskom divadelnom súbore Ludus. Vyštudovala žurnalistiku a ako novinárka pracovala vo viacerých novinách a časopisoch. Je známa aj ako autorka a interpretka v rozhlase či v televízii. 20 rokov hrala v divadle GUnaGU, v SND, v Štúdiu L+S a v Divadle Aréna. Dnes účinkuje a tvorí pre Divadlo v podpalubí.  Načítala Oľga Belešová pre deti od 5 ROKOV Dĺžka nahrávky vo formáte MP3 : 2 hodiny 28 minút
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
380813
Názov
Zverinec na siedmom poschodí
EAN/ISBN
092417
Autor
Peter Gajdošík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
20%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zverinec na siedmom poschodí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.