Dievča, ktoré musí zomrieť

Millennium 6

David Lagercrantz

SVK Slovensky IKAR2019/09

Kniha: Dievča, ktoré musí zomrieť - Millennium 6 - 1. vydanie - David Lagercrantz
Veľké finále série Millennium z dielne Lagercrantza
Katalógové číslo: 366628 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Millennium
Millennium
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Mrazivé severské krimi a thrillery

Mrazivé severské krimi a thrillery

Ťaživá a mrazivá atmosféra, temné zákutia ľudskej duše, neresti v spoločnosti, skvelé vyšetrovacie postupy a techniky, d… Zistiť viac...
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dievča, ktoré musí zomrieť

Millennium 6

Séria Millenium patrí medzi najúspešnejšie a najpredávanejšie série na svete, v rebríčkoch sa pohybuje okolo 30 miesta! Zo všetkých dielov bolo doteraz predaných viac ako 100 miliónov výtlačkov.

Práve Stieg Larsson je považovaný za autora, ktorého dielo zadefinovalo pojem „severské krimi“. Po jeho smrti sa písania série Millenium zhostil David Lagercrantz a podarilo sa mu to naozaj bravúrne. Jeho dve knihy Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti a Muž, ktorý hľadal svoj tieň sa stali bestsellermi a dôstojnými pokračovateľmi vysokej úrovne, ktorú nastavil Stieg Larsson. Teraz prichádza s treťou, záverečnou knihou celej série Dievča, ktoré musí zomrieť.

V štokholmskom parku zomrie bezdomovec. Na prvý pohľad to vyzerá ako bežné tragické úmrtie, no patologičke Fredrike Nymanovej sa čosi nepozdáva a osloví Mikaela Blomkvista. Blomkvist sa tak trochu nechcene začne zaujímať o prípad. Bezdomovca opakovane počuli blúzniť o švédskom ministrovi obrany Johannovi Forsellovi. Šlo o čisté bludy, alebo mal žobrák naozaj niečo spoločné s vládou?

Mikael požiada o pomoc Lisbeth Salanderovú, no tá po pohrebe Holgera Palmgrena vycestovala z krajiny a teraz akoby sa pod ňou zľahla zem. Nikto netuší, že odišla do Moskvy, aby si raz a navždy vyrovnala účty so sestrou Camillou. Už ju nebaví byť korisťou, túži byť predátorom.

Dievča, ktoré musí zomrieť je veľké finále série Millennium z dielne Lagercrantza, plné politických škandálov, mocenskej hry, skúmania DNA, expedícií do Himalájí a dezinformačných internetových kampaní šíriacich nenávisť, ktorých korene siahajú až do ruskej trolej farmy.

Zo švédskeho originálu Hon som maste dö (Norstedts, Štokholm 2019) preložila Simona Rehák.


Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
366628
Názov
Dievča, ktoré musí zomrieť
Podnázov
Millennium 6
EAN/ISBN
9788055168258
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
David Lagercrantz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
320
Rozmer
234×147×30 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dievča, ktoré musí zomrieť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.