Zázrak svätej omše

Franz Spirago

SVK Slovensky Zachej2019/05

Kniha: Zázrak svätej omše - Franz Spirago
Katalógové číslo: 362921 viac »
Kolekcia titulov: Knihy s duchovnou tématikou

Knihy s duchovnou tématikou

Zázraky sa dejú. Keď ráno vstaneme a je krásny deň. Keď sa usmejeme na druhých a oni nám úsmev opätujú. Keď siahneme po… Zistiť viac...
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zázrak svätej omše

V našom živote je dosť vecí, ktoré považujeme za absolútne samozrejmé, a tým sa pre nás stali aj všednými, ba stereotypnými. Žiaľ, patrí k nim i omša. Svätá omša. Franz Spirago nám v knihe Zázrak svätej omše predkladá ďalšiu bežnú súčasť nášho kresťanského života videnú novými očami. Inak a menej povrchne. Ak ste si doteraz mysleli, že o svätej omši viete všetko, táto kniha vás prekvapí. Je plná nových myšlienok, nových postrehov a prostredníctvom zaujímavých, hoci často dobových prirovnaní a minipríbehov nám pomáha za viditeľným odhaľovať neviditeľné. Iste, sú miesta, na ktorých si autor naozaj nedáva servítku pred ústa a ktoré vyznievajú príkro a prísne. No ak chceme byť úprimní, musíme priznať, že pravda, naozajstná pravda je výlučná, nie relatívna. Mnoho vecí môžeme žiť len dvomi spôsobmi: buď alebo. A týka sa to aj omše. Omše, ktorá nie je samozrejmá, ale svätá a zázračná.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
362921
Názov
Zázrak svätej omše
EAN/ISBN
9788082110794
Forma
Brožovaná
Autor
Franz Spirago
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
120
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zázrak svätej omše zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.